Aminoacizi esentiali.

Aminoacizii sunt esentiali si neesentiali.

Atentie! Aminoacizi L , nu proteina concentrata tabletata. Aminoacizii sunt sub forma libera. Cel mai bun produs fiind Amino 6700 de la Body Line.

Aminoacizii se denumesc folosind cuvântul „acid“, urmat de „amino“ și numele acidului corespunzător.

Aminoacizii fac parte din viata noastra zilnica – ne ajuta sa diminuam nivelul de stres, sa dormim mai bine, sa ne simtim energici si de asemenea sa combatem efectele negative pe care le pot avea unele boli asupra organismului nostru.
Sunt de fapt cei mai importanti nutrienti din corp, de multe ori mentionati ca “elemente care ne formeaza viata”. Acest lucru se datoreaza faptului ca aminoacizii stau la baza formarii tuturor proteinelor.

Aminoacizii sunt componentele chimice de bază ale vieții.

Corpul utilizează 20 de aminoacizi pentru a sintetiza peste 50.000 de proteine unice și 20.000 de enzime necesare unei sănătăți optime. Atâta timp cât organismul uman are o sursă sigură de amino esențiali în dietă, aceasta poate satisface în mod adecvat majoritatea nevoilor sale de sinteză a proteinelor noi. Pe de altă parte, dacă sursele de aminoacizi sunt eliminate din dietă, sinteza proteinelor este afectată și apar probleme grave de sănătate.

Fiecare aminoacid are rolul său în corpul uman, iar în unele cazuri, dieta poate fi completată cu suplimente alimentare care conțin aminoacizi, pentru a se asigura buna funcționare a organismului.

Transport GRATUIT
0 din 5
259,00 lei
preloader