Aceptarea, Returnarea produselor

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retunarea se face la sediul S.C. FITNESS IASI S.R.L. din str. Anastasie Panu nr. 56.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr 130/2000.

După recepționarea produsului returnat de către S.C. FITNESS IASI S.R.L., contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile de la data notificării în scris de returnare.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

Rambursarea contravalorii produsului se face prin:

Ramburs la ridicarea coletului

Mandat poștal

Card bancar

Transfer pe card

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport. Cheltuielile generate de returnarea contravalorii produsului cad in sarcina cumparatorului.